jueves, 6 de abril de 2017

Gravity

El ser humà forma part de la terra. El que sembla una obvietat no deixa de posar-se en dubte quan s'allunyem de la natura i la fem patir, empobrint-la i degradant-la. En Gravity podem vore fins a quin punt pertanyem a un planeta beneït, un planeta que no valorem com cal.
En la mateixa mesura podem encertar en comprendre la neturalesa espiritual que hi ha dintre de cada ser que pensa i sent, i com es transforma en força irreductible a la materialitat problemàtica que ens envolta. Crec per tant existisc, Pascal dixit.




Como Dios

Déu és el Misteri. Això forma part de la seua essència per a l'ésser humà. Però sovint es fa present al nostre món. De fet, tots l'experimentem d'alguna manera en la nostra vida, encara que no volgam reconeixer-lo.
Como Dios ens mostra una imatge estereotipada de Déu, apta per a tots el publics. Però en realitat la pel·lícula tracta de la fe. La fe que transforma, i ens permet tornar a naixer. Com re-lligar-nos a aquell del que ens anem separant mentre vivim en l'egoisme i la inconsciència.


Les últimes hores en la vida de Jesús de Natzaret, el Crist, són també les més reveladores de la seua identitat. I van canviar la història p...